Leuk werk!

Bedrijfs
Evenementen

Of je nu wilt vergaderen en padellen, een klantenevent in mediterrane sferen wilt organiseren of je aan je team wilt bouwen, wij fixen dat! Niet mañana, mañana maar alles perfect georganiseerd. Op de baan en in onze zuid-europese gastobar 'La Bandeja".

Ben je op zoek naar een manier om jouw klanten in mediterrane sfeer te ontvangen? Of wil je jouw product een keer op een andere manier lanceren? Dan zit je goed bij ons. Wij laten jouw klanten of relaties genieten van spannende padelwedstrijden onder begeleiding van onze professionele trainers. We zorgen ervoor dat je jouw boodschap goed over kunt brengen. In, op en naast de baan. Is jouw team die op zoek naar een teambuildingactiviteit? Onze trainers en begeleiders zijn experts in het creëren van activiteiten die samenwerking, communicatie en teamgeest bevorderen. Of het nu gaat om een padeltoernooi, teamspellen of specifieke oefeningen, we zorgen ervoor dat jouw team een onvergetelijke ervaring heeft die de onderlinge band versterkt. Kun je meteen daarna testen in onze mediterrane Gastobar La Bandeja of het gewerkt heeft.

Na een productieve vergadering kun je genieten van een opwindend potje padel om de teamgeest te versterken. Onze professionele faciliteiten bieden een comfortabele omgeving om te werken en daarna te ontspannen met een verfrissend spelletje padel.

Bij Casa de Padel draait het niet alleen om sport en activiteiten, maar ook om beleving. Onze gastobar biedt een sfeervolle zuideuropese sfeer waar je kunt genieten van een gezellige mediterrane ambiance. Van verfrissende drankjes tot smakelijke hapjes wij zijn er klaar voor! Wacht niet langer en laat Casa de Padel jouw volgende bedrijfsevenement naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt, vol sportiviteit en een mediterrane sfeer.

Boek een bedrijfsevenement